Ознака: Еурокомпозит

Кочо Анѓушев размислува за стечај на „Еурокомпозит“

Власта под притисок купи време за решавање на „Еурокомпозит“, ќе го исполни ли ветувањето?!

Социјала 6 години ago

Протест на „Еурокомпозит“ – вработените го одбија непристојниот предлог

Социјала 6 години ago

Доста лаги и ветувања: Вработените во „Еурокомпозит“ ќе кампуваат пред Влада се’ до исполнување на ветувањата