Ознака: фармацевти

Младите во Македонија се потпираат на прекинување на сексуалниот однос наместо контрацепција

Не ги кршете апчињата на половина пред да ги испиете – еве зошто!

Здравство 6 години ago

По лекарите и медицинските сестри и дипломираните фармацевти масовно ја напуштаат Македонија и работат во странство