Ознака: филипче не кажува

Погрешни декларации на вакцините за морбили, Филипче молчи, децата на удар!

Филипче има нов закон за абортус, жената има право да одлучува, НАВОДНО во интерес на жените и тоа до 22-ра недела? Со бебето што правиме?