Ознака: физибилити студија

ВМРО-ДПМНЕ: Разликата во клиничкиот во Србија и оној на Заев и Филипче е во 400 милиони евра кои тие ќе ги стават во џеб

Со најавена локација, министерот мисли го изгради Клинички, Лорд Венкоморт!

Здравство 6 години ago

Денес е последниот ден за рок за понуди за Брза помош и Домашна посета