Ознака: градот спие

(ВИДЕО+ Галерија) Клиничкиот центар затрупан во отпад, смет и ЃУБРЕ за само една седмица. Филипче си шупоти, Шилегов си цврцнува, тендер нема, пациентите и болните повеќе изложени наместо заштитени!