Ознака: граѓани

Дончев неспособноста на Фондот и МЗ ја префрлува на ЈЗУ

Власта ќе суди уметници, оперски пејач, режисер, пратеници за тероризам, додека вистинските терористи се на слобода

Социјала 6 години ago

Дали Заев пак излажа или како задолжителниот Референдум стана консултативен? Граѓаните не му веруваат на премиерот

Социјала 6 години ago

Владата ќе слави покана за покана – колку пари ќе се потрошат од буџетот?

Социјала 6 години ago

Истражување: Слаби резултати во борбата со корупцијата

Здравство 6 години ago

Заев повторно најавува бесплатно болничко лекување – Дали ќе го исполни ветувањето или граѓаните повторно ќе бидат излажани?

Социјала 6 години ago

ВМРО-ДПМНЕ: Заев и Николовски го клекнаа земјоделието на колена, производителите на пченица на своја кожа ја чувствуваат нивната неспособност

Социјала 6 години ago

Општина Центар и натаму ќе руши, Богдановиќ вели дека не се плаши од кафанџиите

Здравство 6 години ago

Скандал: Создадената дива депонија во тетовско – повторно ќе ги труе граѓаните

Социјала 6 години ago

Дојде „животот“ – поскапува водата и таксата за канализација во Битола