Ознака: имп

Филипче до пензионерите во Битола: Со укинатите квоти нема потреба да стравувате дека лек за вас нема да има, вие продолжете да се лечите!

До 120 повици дневно во Итната медицинска помош, граѓаните се жалат на срцеви тегоби, главоболки, притисок, поспаност

Здравство 5 години ago

Оглас за доктори за Итните медицински служби

Здравство 6 години ago

Мехмедовиќ: Потребни се најмалку 200 вработувања во Здравствен дом Скопје – Фалат сестри, доктори, лаборанти!