Ознака: инспекциски надзор

Владата денеска ја разгледа и усвои информација на МЗ за преземените активности во врска со сторијата на ИРЛ

МЗ за два дена треба да достави информација во врска со објавената сторија на МТВ во врска со Клиничката болница „Жан Митрев“

Здравство 4 години ago

ДСЗИ најави инспекциски надзор за 28-годишниот починат пациент од коронавирус

ДЗСИ: 45 деца фудбалери затруени со храна , седуммина побарале лекарска помош