Ознака: инвестиции

Капитал Ассет Менаџмент – ново друштво за инвестиционо советување и управување со индивидуално портфолио на хартии од вредност

Мицкоски: Ниту повисоки плати, ниту се живее подобро, инвестициите тонат – власта со лоша политика