Ознака: изминати 24 часа

Цела Македонија бележи активни случаи на Ковид-19, погледнете каде има најмногу во изминативе 24 часа

Во последниве 24 часа во Скопје се хоспитализирани само 3 нови случаи со Ковид-19

Здравство 4 години ago

Во изминатото деноноќие беа регистрирани 127 ново-заболени, 8 починаа, а најмладиот беше 34 годишен