Ознака: јани макрадули

Во СДСМ никој на никого повеќе не верува, сами на себе очи ќе си извадат! Микица VS Јанчо

Заспаниот Јани и седумтте (НЕ) мерки на министерството за (без)животната средина во Македонија, благодарение на СДССМ

Токсичен предизборен МОЛК: Јани за да помогне на овие избори ќе започне со заташкување на отпад во село Неготино, Гостиварско

Здравство 4 години ago

Кој е виновен за несоодветното третирање на опасниот медицински отпад, надлежните креваат раменици

Здравство 4 години ago

Тетовчани ја плаќат цената, се гушат во нечист воздух, власта нема мерки со кои би го подобрила квалитетот на воздухот, битно беше да се дојде на власт!

Здравство 4 години ago

Зошто и до кога, Индустријата ќе троши огромни количества вода за пиење како технолошка?

Здравство 5 години ago

„Им се случи Чернобил, на сред Скопје, во Охис и не реагираат, а згора на се пробаа и да го сокријат“

Здравство 5 години ago

Линданот, отровна материја која ја труе цела Македонија со години. Докторка направила испитување во 2007-та година. Линданот проблем број еден во студијата

Здравство 5 години ago

Само 30% од мерките за заштита и намалување на загадувањето се реализирани. Така сведочи власта, но колку се навистина, дали има и 30%?

Здравство 6 години ago

Пулмолозите алармираат дека ќе има зголемен број на заболени од рак, поради загадениот воздух