Ознака: јапонија

Јапонија го откажа купувањето на 40 милиони дози вакцини од компанијата Астра Зенека

Амбасадорот на Јапонија донираше нов грант за реновирање на Клиниката за онкологија

Животен стил 3 години ago

Јапонија тестира вакцина која може позитивно да влијае на здравствената состојба предизвикана со стареењето

Здравство 3 години ago

Руски виролози зборуваат за наводното вештачко потекло на сојот омикрон

Здравство 3 години ago

Во Јапонија е откриен нов, непознат вирус кој може да се пренесе на луѓето

Здравство 3 години ago

Во Јапонија повеќе од 50 отсто од населението е целосно вакцинирано против Ковид-19

Здравство 3 години ago

Во Јапонија се размислува за продолжување на вонредната состојба до 20 јуни

Здравство 3 години ago

Коронавирусот бележи рекорди во Јапонија, 1 144 пациенти се со тешка клиничка слика

Здравство 6 години ago

Во продажба радиоактивна храна?

Здравство 6 години ago

Јапонија и подари две амбулантни возила на Клиничката болница Штип