Ознака: јавно здравство

Овој месец ќе биде потпишана спогодбата за ново зголемување на платите во здравството

Николов: Владата на СДСМ и ДУИ ги краде граѓаните, плаќа пенали за неизградбата на Клинички во Скопје

Здравство 3 години ago

Народен правобранител: Затворениците се маргинализирани и оставени без неопходната здравствена заштита

Здравство 6 години ago

Родителите загрижени за приватизацијата на Кардиохирургија со порака до Филипче: Ич не ти е гајле за децата