Ознака: като систем

Меџити: Акцелераторот ќе проработи за три месеци, а КАТО-систем во јуни

Николов: Здравствените работници во најголем дел професионално работат, а индивидуалните случаи треба побрзо да се санкционираат

Здравство 1 месец ago

Мизрахи: Само Венко Филипче на многу од прашањата во траење од 2ч и 45мин имаше плејада одговори „Не знам“, меѓу кои и одговорот „Не знам“ за постоењето на КАТО системот

Здравство 3 месеци ago

Меџити гарантира дека ќе има разрешување на случајот со Онкологија со точно име и презиме на оној кој се огрешил