Ознака: клиника за неврохирургија

МЗ: На клиниката за неврохирургија успешно е вграден стимулатор на нервот вагус кај 36 годишна пациентка

Клинички тоне во смет, и надвор и внатре исто, Филипче го игнорира ѓубрето!