Ознака: клиника жан митрев

Караванот „Здравје за сите“ ќе спроведе бесплатни кардиоваскуларни прегледи на пензионерите

Клиниката „Жан Митрев“ деновиве ја доставува бараната документација до инспекциските служби

Здравство 2 години ago

Д-р Кунгуловски: Британскиот сој циркулира кај нас и најверојатно ќе стане се подоминантен

Здравство 5 години ago

Дали Владата е запознаена со плановите на Филипче за детската кардиохирургија

Здравство 5 години ago

Немајќи идеја за нов Клинички, Филипче ги сели дејностите во приватни клиники

Здравство 5 години ago

Филипче изгубен во просторот, незнае што се случува со клиниките?