Ознака: кома

ВМРО-ДПМНЕ: СДСМ го донесе македонското здравство до состојба на кома

Зошто за пет дена 4 деца со дијабет и во тешка состојба завршија на скопските клиники? – Немањето на педијатри или начинот на живот?

Здравство 6 години ago

Девојче од Охрид во кома – Имало дијабет ама лекарите не го откриле на време! Невладината Баланс МК бара одговорност