Ознака: крвен

Чувајте ги бубрезите и внимавајте со цигарите и алкохолот!

Лек за притисок повлечен од 22 земји, може да предизвика рак – Дали стигнал и на македонскиот пазар?

Мое здравје 6 години ago

Како да го намалите високиот крвен притисок?