Ознака: КТ скен

Што да направите доколку се соочувате со инфекција на белите дробови како последица на коронавирусот

После 10 месеци и неуслужени преку 3000 пациенти томографот во Општата болница во Охрид ставен во функција, Филипче не сакаше да помогне да биде побрзо!