Ознака: лажго

Анѓушев лаже како Заев: Ветуваше дека неговите фирми нема да добиваат тендери. Кога тоа ОП, не умри магаре на зелена трева, волшебно и сосема случајно тендерите пак кај фирмите на КОЧО, тој не сака, дури тие и не конкурираат, ама тендерите „сами“ доаѓаат!!!