Ознака: локална самоуправа

Битола ќе добие Регионален советодавен центар за помош и поддршка на жени и деца жртви на родово и семејно насилство

Коронавирусот досега зарази 80 деца и вработени во градинка, а 400 се во изолација

Здравство 4 години ago

Комисијата за заразни болести денес ќе одржи состанок со скопските градоначалници

Социјала 5 години ago

На почетокот на учебната година, 640 првачиња во Гостивар

Здравство 6 години ago

Здружението на слепи лица од Штип организира средба во Лесново