Ознака: мајка

Кривична пријава за мајката на претепаното 14-ет месечно бебе!

Жена спасила тримесечно бебе оставено во затворен автомобил на 32 степени

Здравство 6 години ago

За оставеното бебе пред Домот за доенчиња во Битола кривично ќе одговараат мајката, нејзиниот татко и невенчаниот сопруг

Животен стил 6 години ago

Како да си ја вратите и одржите линијата по две породувања?

Социјала 6 години ago

Исчезна 12-годишно момче од Скопје

Здравство 6 години ago

На Детска хирургија сите се грижат за претепаното 14 месечно бебе, полицијата и по 6 дена не успеа да го најде насилникот!

Здравство 6 години ago

Полицијата ја пушти мајката на претепаното 14-месечно дете, истрагата е сеуште во тек

Здравство 6 години ago

Мајката на претепаното 14-месечно девојче на распит во полиција

Здравство 6 години ago

Одреден и е притвор на мајката на претепаното 14 месечно бебе кое викендот беше хоспитализирано на КАРИЛ

Здравство 6 години ago

Народниот правобранител го испитува случајот со оставеното бебе пред Домот за доенчиња во Битола – Тоа било второ дете на мајката!