Ознака: маски

Германскиот министер за здравство предупреди на опасноста од зголемување на случаите со Ковид-19

Дали памучните маски не штитат доволно од коронавирусот?

Животен стил 2 години ago

Долготрајното носење маски во лето предизвикува проблеми со кожата, еве како да се заштитиме

Експертите посочуваат, ако имате респираторни болести не носете маска, но одржувајте растојание