Ознака: медицински

Наместо поддршка, Самостојниот синдикат за здравство ги игнорира барањата на медицинските сестри!

Државата очекува 100 милиони евра прилив од осумте лиценцирани производители на канабис

Здравство 6 години ago

Медицински сестри учат како да постапат при животозагрозувачки состојби

Здравство 6 години ago

Гинекологија ќе вработува 20 медицински сестри и 10 лекари

Здравство 6 години ago

Медицински сестри од внатрешноста на улица, лекарите концесионери одат во пензија!