Ознака: Меѓаши

Меѓаши: 10% од децата биле жртви на насилство, а секое трето дете живее во сиромаштија

„Меѓаши“: Запознајте ги родителите и со негативните страни на вакцините

Социјала 6 години ago

Камери деца не чуваат, ама ни партиските кадри што ги примивте по градинките не се нешто најсјајни, нели?

Здравство 6 години ago

Писмо до Меѓаши, после неколкуте инциденти родителите бараат видео надзор во градинките!

Здравство, Социјала 6 години ago

Семејното насилство е во пораст, причините се и дома и во општеството, актуелната политика има исто влијание!

Социјала 6 години ago

Над 20.000 деца добиле помош на СОС линијата на Меѓаши

Социјала 6 години ago

Тепачката во основното училиште во Неготино ја истражува и обвинителството!

Социјала 6 години ago

Се повеќе деца питачи низ скопските улици, МТСП – тоа неможе да се реши во еден ден!

Социјала 6 години ago

Меѓаши: Дескоска целосно да го истражи претепувањето на ученичка во Неготино

Здравство 6 години ago

„Меѓаши“: За грозоморниот настан од домот „25 Мај“ виновна е и полицијата, обвинителството, министерството за образование и здравство