Ознака: мерни станици

Скопје вечерва се гуши, рекордно 3-то место на листата на најзагадени градови

Аерозагадувањето е во полн ек, Македонија се гуши

Здравство 5 години ago

Повторно меѓу трите најзагадени градови во светот и Скопје!

Здравство 5 години ago

Енормна загаденост кај Клинички центар на Водно