Ознака: министерката

Министерката Царовска на заслужен годишен одмор- Социјалната инспекција спие сред лето, а последиците за ранливите социјални групи катастрофални

Арсовски: Граѓаните трпат за леб, а министрите на СДСМ си ги делите парите на граѓаните- Царовска доделила гранд од стотици илјади евра на свој колега

Социјала 6 години ago

За шестотини деца од ромска националност министерката „царица“ не се запрашала зошто никогаш не седнале во училишна клупа?