Ознака: министерот ништо не превзема

Денес на протест! – здравствените работници кренаа глас против насилството врз нив

За неколку дена, две жртви од грип, надлежните без мерки за спречување

Здравство 6 години ago

Пулмолозите алармираат дека ќе има зголемен број на заболени од рак, поради загадениот воздух