Ознака: министерот премолчува

Стоилковски: Филипче да си поднесе оставка, нема друг случај каде ќерката на таткото му дава тендери од 3 милиони евра

Див Доктор од Џепчиште лекувал пациенти од рак со препарат кој сам го подготвувал, Филипче за вакви работи незнае, не му кажале! Знаејќи го како реагира министерот, може да го побара за советник!