Ознака: модуларна болница тетово

ВМРО-ДПМНЕ: За модуларната болница во Тетово беше виновен кабелот, а за скандалот со Онкологија ќе биде виновна епруветата

Стоилковски: 10 дена нема ништо, Онкологија ќе заврши како модуларната и Беса транс?