Ознака: морбили

Мехмедовиќ: Педијатрите и инфектолозите да бидат повнимателни со осипите кај децата

Грипен Биланс „отидоа“ уште пет животи, вкупно починати 28-ум лица до сега! Филипче: Уште не е дојдено да биде Епидемија!!!

Здравство 5 години ago

Умирање, епидемии, сомнителни вакцини и бактерии за една недела, одговорност ќе има!?

Здравство 6 години ago

Градинките извор на зарази и болести

Здравство 6 години ago

Прогласена епидемија на морбили во Дебар, масовните собири да се намалат апелираат надлежните!

Здравство 6 години ago

Расте бројот на заразени со морбили во Дебар – Ќе излезе ли епидемијата од контрола?

Здравство 6 години ago

Бројот на заболени од Морбили секојдневно расте, министерот Филипче, гледа да намести тендери, тоа е приоритетно, здравјето на децата во втор план!!!

Здравство 6 години ago

Епидемија на морбили во Дебар – Со мали сипаници заразени 17 лица

Здравство 6 години ago

Цело семејство од Дебар заразено со морбили

Здравство 6 години ago

Невакцинираните со МРП да внимаваат ако одат на одмор во Албанија, Грција, Бугарија!