Ознака: мрежа

Кога ќе го прочитате ова веднаш ќе го фрлите сунѓерот за бањање!

Лекарите специјалисти од Скопје револтирани – Селективна политика на здравствените власти за влез во мрежата на здравствени установи!

Здравство 6 години ago

МЗ најави проширување – Ординации за ортодонција и протетика ќе влезат во мрежата на здравствени установи!