Ознака: МТСП спие

ЛАЖИ ВЕРЕ, Царовска: Секој чекор е во насока на унапредување на системот на социјална заштита. Социјалната помош, покачувањето, ромите питачи, бегалските кампови не се ни последни на списокот на царицата!