Ознака: МЗ молчи

Здравствени работници со Коронавирус, граѓани исто, мерките се олабавуваат, пасиште пред ГТЦ, но власта без соодветни мерки и понатаму..

Тендермен во (НЕ)акција. Граѓани, пријатели, соседи, губат животи, медицински персонал не сакал да мрдне со прст!

Здравство 4 години ago

Државата во изолација, новозаболени 53 лица, коронавирусот во полн ек, а Филипче зема слободен ден!

Здравство 4 години ago

Исјановски: НЕМА ФИНАНСИИ ЗА ВАС! Директорот на ЗДС, душман за младите доктори

Здравство 5 години ago

Дали Филипче ги избегнува новинарите да не му поставуваат незгодни прашања за детската кардиохирургија?

Здравство 5 години ago

Скандал: Филипче набавува нови мамографи за двојно поскапа цена од претходно

Здравство 5 години ago

Филипче, до кога ќе имаме активен статус на држава со епидемија од морбили?

Здравство 5 години ago

Низа ветувања на Филипче да се задржат докторите и низа постапки да си заминат. Кој ЛАЖЕ?!

Здравство 5 години ago

Недостаток на соодветна терапија ги погоди и децата со пречки во физичкиот развој

Здравство 5 години ago

За брз пристап до ургентниот центар, поради папата сите прегледи на македонските пациенти одложени за следниот ден. Нашите болни не се важни, папата е побитен!