Ознака: МЖСПП

ВМРО-ДПМНЕ прашува дали МЖСПП и Владата ги изложуваат граѓаните на ризик и еколошка катастрофа

Измените на законот за постапување со отпад важат само за увоз на отпад како гориво, а не како суровина

Здравство 6 години ago

Пулмолозите алармираат дека ќе има зголемен број на заболени од рак, поради загадениот воздух