Ознака: надлежните не реагираат

На Детска клиника има деца заразени со морбили кои лежат на хематологија, родителите во паника!

Физичка пресметка во прилепските детски градинки ?

Здравство 6 години ago

СКАНДАЛ: Охридската брза помош се користи за транспорт на мебел наместо пациенти!