Ознака: насилство

Едногодишно дете од Скопје заврши на КАРИЛ – Полицијата истражува дали е семејсно насилство или паднало од кревет?!

Обвинителство: Нема траги на насилство кај Влатко Илиевски

Здравство 6 години ago

Скопјанец држел како заложници вработени на Клиниката за хематологија и им се заканувал со нож

Здравство 6 години ago

Невенчан сопруг на медицинска сестра “дивеел” на Клинички и влетал во ординацијата додека таа укажувала помош на пациент