Ознака: не ми го откривајте местењето на тендерот

Министерството за здравство сеуште не ги објавува документите од тендерската постапка од 35 милиони евра, па тоа се скришни документи не се тие транспарентни како владата, тоа е само за лична употреба кога се мести тендер, нели?