Ознака: не постар од 72 часа

Доколку сакате влез во Бугарија мора да приложите негативен ПЦР тест не постар од 72 часа

Од утре за влез во земјава задолжителен ќе биде негативен ПЦР тест за Ковид-19 не постар од 72 часа