Ознака: не се гледа да се помогне само се гледа како да се „лапне“

Филипче твоите повеќе неможе да те кријат, сите знаат што правиш! Поранешниот шеф на кабинет на Филипче: Со матен тендер од 35 милиони евра може да се врати половина од долгот во здравството