Ознака: неделен извештај

СЗО: Бројот на хоспитализирани лица во Кина со Ковид-19 се зголемил за 70%

ИЈЗ: Во периодот од 26 декември до 1 јануари регистрирани се нови 254 заразени со ковид-19

Здравство 1 месец ago

ИЈЗ: Најчесто регистрирано заразно заболување за месец ноември се овчите сипаници

Здравство 2 месеци ago

ИЈЗ: За една недела пријавени се нови 58 случаи на заболени од грип

Здравство 2 месеци ago

ИЈЗ: За 12% е зголемен бројот на нови заболени од Ковид-19

Здравство 10 месеци ago

ИЈЗ: Продолжува намалувањето на бројот на заразени, хоспитализирани и починати од Ковид-19

Здравство 11 месеци ago

ИЈЗ: За една седмица регистрирани се 1818 нови заболени, 267 реинфекции и 34 смртни случаи

Здравство 11 месеци ago

ИЈЗ: За една седмица регистрирани се 2504 нови заболени и 44 смртни случаи

Здравство 11 месеци ago

ИЈЗ: Регистрирани се 3702 нови позитивни случаи и 543 реинфекции за една седмица

Здравство 1 година ago

ИЈЗ: За една седмица регистрирани се 11 610 нови заболени и 97 смртни случаи