Ознака: недостасува персонал

Хируршки сали се затвораат, анестезиолози нема ни за лек, томографот не работи, пациенти се препраќаат

Филипче мисли дека се е таман, додека на детската клиника има недостиг од медицински сестри и доктори и покрај новите вработувања