Ознака: неисполнети ветувања

ВИДЕО: Дадени ветувања…загадување, нема чист воздух, разочарувања…граѓаните реагираат

Специјализантите, изманипулирани, изиграни, заборавени, без плата со празни ветувања или не? Министерот на потег!

Здравство 4 години ago

ФЗОМ не им ги исполни барањата, матичните доктори без соодветно решение!