Ознака: нема доктори

Филипче не дозволува: Задолжителното пензионирање на 64, односно 62 години да не важи за медицинарите

Волонтерите на Црвен крст како водичи им помагаат на пациентите за полесно снаоѓање во Клиничкиот центар

Здравство 5 години ago

Манчев до Филипче: Градите куќа, а немате темел, каде ќе ги остваруваат пациентите овие права ако докторите ни бегаат од државата

Здравство 5 години ago

Негрижа која мора да запре: Скопјанец преживува голгота на клиника, оставен е гладен и без терапија-потресно сведоштво на неговата ќерка

Здравство 5 години ago

Нелоска: Наскоро ќе нема кој да ги лечи граѓаните