Ознака: нема инсулин

ВМРО-ДПМНЕ: 100 дена влада, 1400 починати, Филипче оставка веднаш!

Филипче сеуште дели инсулин со поминат рок, додека фирмите производители за да заштедат го донираат инсулинот со рок кој истекува!

Здравство 6 години ago

Криза со инсулин: Децата на терапија со рок до септември, Филипче, организира провизии и ужива на плажа!