Ознака: нема партиски вработувања од сдсм

МЗ демантира, тазе примениот д-р на пулмологија немал просек 7.4, просекот му бил 8.1 и не е ПАРТИСКИ ВРАБОТЕН! Специјализантката со просек 9.3 сеуште невработена!