Ознака: нема сапун

Се ветуваше бесплатно здравство, а за Детската клиника пак се бара сапун и постелнина

Филипче кај ти се очите го гледаш ли ова, детската клиника без сапун и без тоалетна хартија, ти си местиш тендери и само повторуваш, не се секирајте ќе биде санирано И од тоа едно големо ништо. Таков министер си ти!!!