Ознака: нема вакцини

Марков: Македонија ја нема на ниту една листа за вакцини, потребна е кривична одговорност

НАМЕРНО НЕ ПОСТАПУВАЊЕ ЗА ДА ОПСТОИ ПАРАДИГМАТА НА ПЛАНИРАНОТО

Здравство 5 години ago

Национален ансамбл не замина на манифестација зошто нема вакцина, Филипче молчи и понатаму, ќе има ли вакцини до јули за аџиите?

Здравство 5 години ago

Вакцини нема, а здравство со апел деца да се вакцинираат

Здравство 6 години ago

Вакцини против грип снема!!!