Ознака: неврохируршки заболувања

За сите пациенти со неврохируршки заболувања – бесплатни консултации со проф. д-р Саит Озтурк на 20.07.2024 во Велес

За сите пациенти со неврохируршки заболувања – бесплатни консултации со светски познатиот неврохирург проф. д-р Дениз Конииа на 8. Јуни во Скопје