Ознака: никој не реагира

„Им се случи Чернобил, на сред Скопје, во Охис и не реагираат, а згора на се пробаа и да го сокријат“

Децата заборавени од властите, за нив нема транспорт, секој ден пешачат по 4-ри километри до училиште. Дали Мила Царовска или Арбер Адеми може да објаснат зошто?

Здравство 5 години ago

Парите за малигни заболувања пренаменети за ретки болести